Post by mulguefisendie on Mar 11, 2022 20:56:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ ARK: Survival Evolved ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ARK: Survival Evolved IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ ARK: Survival Evolved 2022 version ▞▞▞
بازی عالی اما سرورهای چند نفره همیشه پر هستند. و به دلیل ساختارهای محدود در یک سرور، حتی نمی توانید چیزی بسازید. خیلی آزار دهنده است، چون می خواستم با دوستم بازی کنم و نمی توانم. آیا نمی تواند مانند ماین کرافت باشد که ما می توانیم دوستان خود را به دنیای خود دعوت کنیم.بسیار اعتیاد آور بود، اما گیم پلی دارای باگ های زیادی است و حتی اندرویدهای میان رده تا بالا در تلاش برای نگه داشتن نرخ فریم هستند.
خیلی دیر ریخته میشه به درد نخوره
اگه کسی بازی رو بلده به ابنستام پیام بده shadmehrfas هیچی از بازی نمیدونم
به طور کلی نظرات خود را ترک نکنید، اما این بازی حتی راه اندازی نمی شود. جایی خواندم که به خاطر اندروید 12 است و مدتی است که یک مشکل شناخته شده است. من واقعاً از ark روی کنسول لذت بردم، اما اگر اصلاً نتوانید بازی کنید کمی سخت است
ARK: Survival Evolved Macera Oyunları cki
بازی سرگرم کننده ای بود تا مشکل رپتور. من این را حتی در حالت آسان آسان تست کردم و چیزی تغییر نکرد. رپتورها همیشه در فاصله دویدن هستند.حتی با شروع یک شخصیت جدید، آنها شما را در هر نوبت می کشند، اگر یک خانه کاهگلی بسازید، آنها را نگه نمی دارند و اگر سعی کنید از آن دفاع کنید، شما را می کشند. بازی برای سخت بودن طراحی نشده است، بلکه فقط برای کشتن شما طراحی شده است. حذف نصب این بازی تا زمانی که این مشکلات را برطرف کنند. با این حال، احتمالاً هرگز آنها را اصلاح نخواهید کرد.
کیری ترین بازی جهان از نظر من
بهترین بازی بقا👍👌
به روز رسانی.. o.s جدید. برای اندروید افتاد و حالا ark خراب است.. o.s. درخواستها به من میگویند که منتظر بمانم تا برنامهنویسها تعمیر و بهروزرسانی شوند. آه .... عالی است، من سالها ark را روی رایانه شخصی بازی کردم و این نسخه قابل حمل کامل بگویید steam deck hits. اگر تغییر تنظیمات اولیه هزینه ای نداشت، 5 ستاره می گرفت.
سلام میخوام بازی رو دوباره بازی کنم بایکوس برام خراب شد و خود به خود خاموش شد دوباره و امیدوارم بتوانم آن را بازی کنم.
عالییییی
من تا لول صد بردمش بالا ولی سلاحش برام باز نمیشه چیکار کنم ماموریاتشم انگلیسیه من بلد نیستم.
گیم پلی خوب است، هرچند باید تنظیمات سرور بیشتری وجود داشته باشد. اگر هر بار سعی کنم بدون پاک کردن دادههای برنامه دوباره راهاندازی کنم، برنامه خراب میشود. هر بار که به برنامه و bacn دیگری سوئیچ می کنم، برنامه خراب می شود
من یه بار ریختم نصب تشد دوباره ۰ درصد شد الان دوباره دارم میریزم😐😐😐😐🤨
فیلتر شکن خوب و سرور از اروپا استفاده کنید خیلی عالی
من عشق این بازیم خیلی بازی خوبیه بنزرم ولی باید هم چیزارو باز میراش تید اینتوری خیلی بد میشها واسهی ین باید قفلارو بردارید
فقط به دلیل تاخیر او فقط 2 ستاره می گیرد. این بازی برای بازی بسیار خوب است اما بازی کامل نشده است. در pc بازی دارای سطح 99 و در موبایل فقط 27 سطح و همچنین 2-3 اژدها توسط ما قابل رام شدن است.
این یکی از بهترین بازیهایی است که تا به حال بازی کردهام، در حین بازی کردن این بازی، احساس میکنم بسیار هیجانزده هستم که بعداً چه اتفاقی میافتد، اما مشکلاتی در بازیها وجود دارد، مانند تاخیر زیاد و اغلب خرابیها. و همچنین باید تنظیمات سفارشی در حالت تکنفره مانند تنظیم میزان برداشت، سطوح دینو و غیره که در رایانه موجود است ارائه شوند. ما همچنین از مدت ها قبل منتظر یک نقشه جدید هستیم. بنابراین در حال حاضر من به این بازی 3 ستاره می دهم مگر اینکه این تاخیرها و خرابی ها توسط توسعه دهندگان برطرف شود.
ARK: Survival Evolved Avanture mxl
ARK:生存進化 冒險 xhm
بازی اگرچه عالی است اما چرا هر بار که دیگر نمی توانم بازی را بازی کنم خراب می شود و صفحه سیاه نشان می دهد من سعی کردم بیش از 10 بار مشکلات مشابه برنامه Devs را دانلود کنم لطفاً این مشکلات را سریع حل کنید ...
بازی خوب است من با دوستانم که این را بازی می کردند بسیار سرگرم شدم، اما کنترل ها نیاز به تجدید نظر دارند اگر بتوانید گزینه ای را اضافه کنید که در آن می توانید طرح بندی کنترل خود را ایجاد کنید، افزوده شگفت انگیزی خواهد بود. همچنین در حالی که در حال بازی هستیم، توسط بازیکنان سطح بالا با پایههای lvl 300 plus که مدام به ما حمله میکنند، مدام به ما حمله میکنند، لطفاً یک یا دو ماه یکبار یک سرور اجباری را پاک کنید تا همه چیز متعادل و دوستانهتر باشد.
مثل بازی. ای کاش می توانستید بیش از 60 دینو را در حالت تک نفره رام کنید. راه بسیار سخت برای به دست آوردن یک مزرعه کیبل خوب برای رام کردن. این دنیای خودت است نه اینکه پایگاه کسی را با 60 برونتو ویران کنی.
واقعا عالیه
من دائماً در غارها عقب می مانم، و اغلب از بازی خارج می شود و 5-10 دقیقه به عقب باز می گردد. وقتی دارم رام میکنم، از چیزی فرار میکنم و مخصوصاً وقتی سختترین غار روی نقشه را میگردم، مشکل بزرگی است. من غار یتی را اجرا کرده ام و دو بار با عقب انداختن من به مدت 7 دقیقه از آن خارج شده ام. درست به گروهی از دایناسورهای سطح بالا برگشتم که دفعه قبل به سختی از آنها جان سالم به در بردم، اکنون باید دوباره زنده بمانم، اما این باعث عقب افتادن من می شود. لطفا این مشکل بزرگ را برطرف کنید
My First Makeover: Stylish makeup & fashion design Rekreacyjne kjdi
قبل از نصب آخرین به روز رسانی را بررسی کنید. بازی رها شده است بازی چیز زیادی ندارد. همچنین شما به طور مداوم وابسته می شوید. کوبیدن درخت با دست تو را می کشد لنگ اف. هیچ سلاح دیگری به جز کمان نیزه و زنجیر وجود ندارد و میزهای کاردستی جعل نمی کند. فقط پایه کاهگل و چوب. فقط زره پارچه ای این بازی خیلی کم برای ارائه دارد و مدتی است که در گوگل پلی وجود دارد. آنها نور و تاریکی را رها کردند همانطور که این بازی را رها خواهند کرد. بسیار غم انگیز چون تاریکی و روشنایی پتانسیل زیادی داشت..
اقا راحتتون کنم بازی رو s8 هم یکم لگ داره انلاینش گوشی هم زیاد داغ میکنه الکی دان نکن بجاش برید last day on earth بزنید
من با این بازی بسیار سرگرم هستم، در ابتدا خسته کننده و پر از اضطراب است، اما من را بسیار سرگرم و سرمایه گذاری می کند! تنها مشکلی که من دارم این است که سطح بالا بسیار جزئی است، بالا بردن سطح بعد از سطح 50 یا بیشتر بسیار سخت می شود. اخیراً یک حشره با رام ها از پایگاه من بسیار پراکنده شده است، و هر چند استرس زا است
بازی خوب. اما من ترجیح میدهم بتوانم نقشه سفارش (DLC در نسخه رایانه شخصی) را بازی کنم، زیرا در حال حاضر، تلفن همراه میتواند بسیار قوی باشد و میتواند دستوراتی را که Dev حذف میکند تا بازی را پایدار کند، کنترل کند. خب اشکالات زیادی در بازی وجود دارد که بازی شکسته است، دستور دهید این بازی خوبی است (از تعداد محدودی از آیتم هایی که می توانید داشته باشید متنفرم، رام کردن شما، و غیره...)
بهترین بازی بقای دایناسور اما نیاز به بهبود دارد 1.نیاز به بهینه سازی دارد 2. با گذشت زمان خراب می شود. فراموش کردم برنامه خود را 3. در حالت تک نفره ذخیره کنم لطفاً سرعت کاراکترها را افزایش دهید، منابع برداشت را 2 برابر تنظیم کنید و سرعت رام کردن دایناسور و یک آرزو را تنظیم کنید. لطفاً یک پایان درست مانند نسخه رایانه شخصی و کنسول های دیگر اضافه کنید. مقداری دایناسور yutyrannus، thylocolea (املای آن را نمی دانم) اضافه کنید و قیچی اضافه کنید. این است که من واقعاً این بازی را دوست دارم این بهترین بازی بقا است که من تا به حال بازی کرده ام plz بهتر کردن
S22 Ultra من در اوایل آخر هفته وارد شد. من خیلی هیجان زده بودم که Ark را روی یک گوشی جدید با گرافیک بهتر بازی کنم، اما متوجه شدم که توسعه دهندگان 100٪ بازی را خراب کردند! نیروی دائمی در عرض چند ثانیه پس از بارگذاری بسته می شود و بازی را غیرممکن می کند. و از چیزی که دیدم برای یک ماه اینطور بوده است. خیلی خوشحالم که هنوز نسخه قدیمی را روی Note 10 خود دارم که هنوز دارم. من بازی را دوست دارم اما تا زمانی که درست نشود، هیچ انتخابی ندارم که به آن 1 ستاره بدهم (اگر بتوانم آن را صفر می کنم زیرا کاملاً غیر قابل بازی است)
گرافیک خوب است، کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، اما من نتوانستم دستورالعملی پیدا کنم، تمام ساعت اول گم شدم و در نهایت منصرف شدم. فقط نوشته های کوچکی وجود دارد، تقریباً برای خواندن خیلی کوچک، تا به شما کمک کند برخی چیزها را به شما کمک کند.. چیزهایی مانند "برگه کاردستی خود را باز کنید" یا برگه موجودی و غیره را به شما می گوید، این چیست؟ کدام یک کدام است، بیش از حد بدون دستورالعمل است. از تلاش برای حدس زدن ایده توسعه دهندگان از سیستمی برای بقا خسته شدم و در نهایت حذف نصب شدم.
سلام و درود . آقا کسی میدونه چرا الان داره باگ میخوره . از بازی میاد بیرون . دیروز خوب بود که مشکلی نداشت . ..۱۴۰۰/۹/۱۱
بازی بسیار عالی است شما اگر هنوز نصب نکردید هتمن دانلود کنید اگر رم و اندروید بالا نصب کنید چون نمیاره
من واقعاً از این بازی لذت می برم، مخصوصاً از بازی در Galaxy Z Fold 3 خود، اما هر بار که سعی می کنم برنامه را دوباره باز کنم، مقداردهی اولیه ناموفق است. من گرافیک "Ark" را در گوشه پایین سمت چپ می بینم، صفحه سیاه می شود، برنامه از کار می افتد. من سعی کردم گوشیم را حذف نصب کنم، دوباره نصب کنم، دوباره راه اندازی کنم، اما فایده ای نداشت. بازی فوق العاده است، اما اگر بعد از یک جلسه نتوانم به بازی خود برگردم، چرا بازی را ادامه دهم؟
چرا اینطوریه صفحه ی بازی سیاهه ولی دکمه ها هستند وقتی بازی میکنم همه ی صداها و دکمه ها هستند ولی هیچی نمیبینم که فکر کنم مشکل رزولیشن داره گوگل پلی لطفا به بازی سازان این رو بگید تا مشکلو با یه آپدیت جدید مشکل کنم
برنامه شما باز میشود و روی گوشی من اجرا میشود (استایلو 6) اما وقتی سعی میکنم بازی کنم، نمیتوانم ببینم به کجا میروم، زیرا این بافت سفید پر زرق و برق را در همه جا میبینم که میتوانم اشیاء را از آنجا مشخص کنم که طرح کلی درخشان و پرتوی از آن میآید. کشتی اما اینها تنها رنگهای متفاوت به جز سفید هستند لطفا راهنمایی کنید