(Android) Off The Road - OTR Open World Driving modifikuoti daug brangakmenių
Mar 11, 2022 20:44:04 GMT -6
Post by mulguefisendie on Mar 11, 2022 20:44:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifikuoti daug brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Off The Road - OTR Open World Driving Ötmə soal
„Off road“ yra pats šauniausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, bet norėčiau, kad naktį temtų, ir norėčiau, kad jūs, vaikinai, pavyktų, kad galėtumėte reguliuoti automobilių ir sunkvežimių padangų aukštį ir dydžius.
diff --git a/dict.txt b/dict.txt new file mode 100644 index ...
Tai labai geras žaidimas, nes galiu pritaikyti savo automobilį ir man patinka, kad jis turi dienos ir nakties ciklą, o automobiliai yra labai gerai
Labai gražus žaidimas, bet viena problema, jei viename žaidime atidarau vieną sraigtasparnį, kodėl man reikia nusipirkti tą patį kitame žemėlapyje ir prašau pasigaminti ginklų žaidime, pavyzdžiui, tanko lėktuvą ir šaudymo režimą.
ŠIS ŽAIDIMAS BUVO LABAI NUOTYKIŲ ŽAIDIMAS, NES JO GRAFIKOS YRA LABAI NUOLAIDINGOS, IR JO PASAULIAI LABAI KAIP GTA SUTEIKIAU 5 ŽVAIGŽDŽIUS, KAIP GAUTI MAN ŠIS ŽAIDIMAS PATINKA KELIUS 2 MĖNESUS, NAUDOJANT ŠĮ ŽAIDIMĄ. .
Automobilio valdymas siaubingas: pakaba kaip želė ir kiekvienas paviršius sukimba kaip ledas, net asfaltas dykumos saulėje. Atnaujinimai mažai ką pagerina. Tai tiesiog apmaudu. Nors atrodo gražiai.
Off The Road - OTR Open World Driving 賽車遊戲 cwdk
Geras žaidimas, bet neparodo, kaip padėti dirbtiniam intelektui kelių žaidėjų žaidimo režimuose. Jiems reikia pagalbos ir kaip aš galiu juos pasiimti? Stumiant? Nepavyko. Mums reikia tos pamokos.
Kiekvienoje saloje turėtų būti laukinių gyvūnų, o žvėriena turėtų būti sudėtingesnė.
Tai nebloga pradžia.Jis turi daug vietos augti, bet šiuo metu jis yra gana mažas, mažai ką reikia padaryti, jis kartojasi. Pirmoji transporto priemonė, raudonas pikapas, važiuoja kaip ant ledo, net ir visiškai patobulinta, todėl greitai nusibosta. Laikykitės kūrėjų, jis gali būti pakankamai geras, kad galėčiau išleisti tam pinigus.
Geras žaidimas
Kiekvieną kartą, kai paleidžiu žaidimą, mažasis žemėlapis užima pusę ekrano. Ir mini žemėlapis nemažinamas. Aš susinervinęs. Pataisyk, prašau. Nenoriu jo pašalinti.
Tai įdomus žaidimas, kuris man labai patinka, bet vienintelis dalykas, kurį norėčiau pakeisti, būtų atsisakyti to fotoaparato režimo ir atpiginti laivus bei lėktuvus.
Įdomus bekelės žaidimas, bet norėdami gauti pinigų, kiekviename lygyje turite iš naujo nusipirkti transporto priemones, pvz., sraigtasparnius ir valtis. Išleidau kelis tikrus dolerius sraigtasparniui atrakinti, o kai perjungiu žemėlapį, tas pats helis vėl užrakinamas ir kainuoja dar daugiau nei ankstesnis žemėlapis. Tinklelis yra tikras, jei bandote jį nusipirkti žaidimo valiuta, neprieštarautumėte išmesti kelis dolerius, bet neišleistumėte 50+ JAV už telefono programą.
Įdomus žaidimas, bet ne smagu gauti transporto priemones. Jei norite įsigyti naują automobilį, turite šią didelę mokėjimo sieną, kurią turite praeiti, jei norite gauti norimą transporto priemonę. Arba, žinoma, galite tiesiog lošti. Šiame žaidime tiesiog per daug azartinių lošimų ir per daug mokamų sienų. 2/10, nerekomenduojama
Off The Road - OTR Open World Driving 자동차 경주 qbzb
Norėčiau, kad vaikinai sutvarkytų žaidimo režimus, pvz., kur galite perjungti žymą ir kitus dalykus, bet vis tiek sakoma, kad netrukus pasirodys, linkiu, kad jūs, vaikinai, pasiektumėte ten, kur tie režimai iš tikrųjų veiktų, nes žaidimo režimai neveikia daug metų, nes žaidžiu šį žaidimą 24 valandas per parą. 7, bet šis žaidimas vis dar įdomus, tačiau būtų smagiau nustatyti, kur galėtumėte žaisti žymas ir kitus dalykus, bet aš rekomenduoju žmonėms žaisti šį žaidimą, taigi, jei kas nors mato šį žaidimą, atsisiųskite jį ir pažaiskite dabar, tai yra toks įdomus žaidimas ir yra daug atrasti, todėl atsisiųskite dabar
šis žaidimas yra baisus ir turi didelę klaidą. jis įkeliamas ir galiu naudoti valdiklius, bet ekranas yra pilkas. sutvarkyk kuo greičiau. p.s. 0 žvaigždučių buvau priverstas įdėti 1 žvaigždutę.
Naujų transporto priemonių įsigijimas užtrunka tiek ilgai, kad būtų geriau, jei transporto priemones galėtume nusipirkti naudodami monetas
Šis žaidimas yra geriausias iš 5 žvaigždučių. Vienas dalykas, kuris būtų malonu, yra tai, kad griaustinis ir maksimalus trauktų daugiau nei vieną pilno dydžio priekabą, kuri būtų puiku
Labai geras žaidimas ir filmai
Man patinka šis žaidimas, nes jis yra atviras pasaulis, bet jei norite, galite atlikti iššūkius, man taip pat patinka tai, kaip galite pritaikyti savo automobilį.
Burh
skelbimų šlamštas
Jo grafika yra labai gera. Tačiau žaidimo eiga per lėta. Negalime atrakinti jo automobilių ir sunkvežimių.
labai geras zaidimas galetu tik papildyti naujus automobilius tarkim audi bmw ar golf
Omg, tai buvo taip gražu, bet prašau pridėkite daugiau vichel, pavyzdžiui, sunkvežimio, Lamborghini, daug daugiau ir pridėkite daugiau misijos, tačiau šis žaidimas yra toks gražus 💞
Off The Road - OTR Open World Driving 자동차 경주 qbzb
UNO!™ ካርታ udvq
Viskas yra gerai ir geriausia, bet kai aš renku auksą iš aukso kasyklos, šis žaidimas tampa juodas / klaida, tada aš negaunu aukso ir laikmatis grįžta į pradinę 17 valandų / 19 valandų 😑😑, ištaisykite šią klaidą 📍
Per daug skelbimų kas kelias minutes ir erzinantys iššokantieji langai. Be to, pažaidus su juo 30 minučių viskas tampa šiek tiek nuobodu. Pašalinta.
Mačiau, kad visos jūsų apžvalgos atrodo smagios. Bandžiau jį atsisiųsti, bet nepavyko, pataisykite. Išsiunčiau atsiliepimą, ačiū
Viskas gerai, būčiau įvertinęs 5 žvaigždutėmis, bet labai sunku užsidirbti pinigų. Turėtume žaisti metų metus, kad atrakintume trečią transporto priemonę ar naują žemėlapį. Reklamos taip pat; dažniausiai pristabdau žaidimą, gaunu skelbimą (žinau, kad tai jums pelnas, todėl negaliu skųstis). Žaidimo pinigai man yra pagrindinė problema, todėl prašau ją išspręsti. Nenoriu pasakyti, kad šis žaidimas yra blogas; grafika tikrai gera, fizika gera ir pan.
Idomu
Didžiausia „iOS“ platformos patirtis bekelėje. ... (4.3 out of 5). Rating users: 253 ... Need for Speed™ No Limits · Off The Road - OTR Open World Driving
Puikus žaidimas.stulbinanti grafika.daugiausia tai neprisijungus.
Man neimanoma gauti mašinu is prakeiktu kortu
Šis žaidimas yra geriausias, jo grafika yra tikroviška, o automobiliai taip pat trikdo avarijų atveju, yra traukinių lėktuvai automobiliai sunkvežimiai, tai yra geriausias visų laikų žaidimas ir tai yra mano mėgstamiausias automobilių žaidimas, jis bus internete ir ateityje, pridėkite daugiau transporto priemonių ir žemėlapių. žaidimas yra geriausi automobilių žaidimai
Koks grafinis žaidimas oho, tai kaip gta 5 vairavimo super op Man labai patinka šis žaidimas ❤❤❤
Šis žaidimas labai smagus, jame yra daug nuostabių transporto priemonių, šį žaidimą vertinu 5 žvaigždutėmis 10/10 😊🙂
Žiauriai geras
Buvo gana puiku, kol nepastebėjau, kad kiekviename posūkyje sunku apsisukti, nes sukasi priekinės padangos, todėl sunku judėti, siūlau, kad kitame atnaujinime būtų puiku įdėti dvigubų padangų režimo jungiklį. Šis žaidimas yra puikus, bet tai buvo mano problema. Ačiū..
Tai tikrai geras žaidimas, tačiau jį taip pat reikia šiek tiek pakeisti, pavyzdžiui, tai bus internetinis režimas arba žemėlapis, kuriame visi žaidėjai žais kartu, ir daugiau funkcijų, kurios buvo paminėtos aukščiau.
Grafika gera, bet negaliu nusipirkti naujų automobilių. Aš turiu už juos sumokėti. laiko švaistymas
Man patinka šis žaidimas, bet man nepatinka tai, kad inventorius toks mažas!
Labai atsiprašau, kad negaliu žaisti šio žaidimo, nes niekas neprisijungia prie mano žaidimo, net kai prisijungiu prie žaidimo, jis įkeliamas kas valandas!? 🤬🤬🤬 Prašau pridėti bendradarbiavimo, bet nepridėkite klaidos ryšio! Man vis tiek reikia kelių žaidėjų neprisijungti?!?!?!!! 🤬😩😖 Per Kalėdas neatsisiunčiau tik tuo atveju, jei ištaisysite žaidimo klaidą
Man patinka grafika, bet viskas, ką galite vairuoti, yra senas surūdijęs sunkvežimis ir vilkikas. Visoms transporto priemonėms reikia aukščiausios kokybės. Dėl šios priežasties man nepatinka šis žaidimas
Sveikinimai kūrėjui. Man labai patinka šis žaidimas ir jis labai epiškas, o kai dirbate kelių žaidėjų režimu, apsvarstykite galimybę dirbti su grotuvu, pavyzdžiui, palikti automobilį kelių žaidėjų režime, pridėti iššūkių ir važiuoti įvairiomis transporto priemonėmis kelių žaidėjų režimu.
Primygtinai rekomenduojame įsigyti šį žaidimą, jei jums tiesiog patinka įdomus, tobulai sudėtingas žaidimas. Tikrai vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių žaidimų, ir mano šeima jį taip pat mėgsta. MAN TAI BŪTINA. Man 37 metai, mano šeimos amžius svyruoja nuo 3 iki 40 metų ir mums visiems labai patinka šis žaidimas. (Ir aš tikrai žaidžiu žaidimą, daug), tai reiškia, kad ne tik žaidžiau vieną kartą, bet ir įvertinau! Bet kokiu atveju, mano nuomone, gaukite šį žaidimą. Tai nėra labai sunku, bet ir ne per lengva, tiesiog smagu. Puikus darbas!
Na.... Viskas kažkaip gerai, bet..... Reikia patobulinimų, galima pridėti daugiau žmonių ir užmegzti bendravimą, gaila būti vieninteliu gyvu žmogumi, kurį pažįsti.