Post by mulguefisendie on Mar 11, 2022 20:37:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planner 5D: Design Your Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planner 5D: Design Your Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal generátor arany ▞▞▞
▞▞▞ Planner 5D: Design Your Home 2022 version ▞▞▞
Régen szerettem ezt az alkalmazást. De a pokolba az éves prémium ára most 10x. Ráadásul egyre csúszottabb lett, hogy meg sem tudom nézni a választható bútorokat. —------------ Remélem a következő frissítésnél lesz egy keresőgomb is, hogy a projekt nevével próbálhassunk kinézni a galériákból. Az remek lenne.
Ez egy csodálatos alkalmazás. De kérjük, módosítsa a szabad objektumok használatának korlátját.Lásd; az egy napunk a tárgyak feloldásával vész el, és nem tudjuk 2 nap alatt elkészíteni a tervezést. Több kiegészítést is használhat, hogy feloldhassuk. Azt javaslom, hogy hosszabbítsa meg a határt 3 napról 1 hónapra. Megmutathat nekünk 3 vagy több kiegészítést a zárolás feloldásához. De kérlek változtass a határon. Ez egy legkedvesebb kérés 🙏🏻 KÉREM VÁLASZOLJON
Véletlenül találtam ezt az alkalmazást, és összességében egy csodálatos alkalmazás, amely nagyon hasznos. Problémáim vannak a mérésekkel (a fal mindkét végének pontjai) pontszerűek, ami frusztráló. Az ingyenes katalóguselemek hiánya, és óránként csak néhány hirdetést tett lehetővé. De őszintén szólva az egyszeri vásárlás ára nem olyan szörnyű, hogy mindent feloldjon. 5 csillagot adtam volna rá, ha van egy SEGÍTSÉG téma a rácsról, falról, pontokról stb., hogy hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy a falak ne kerüljenek a végére /_| de mint |_| .
Utálom a zár funkciót, amikor megpróbálok módosítani dolgokat. Olyan kényelmetlen, amikor megpróbálja feloldani, majd néhányszor rákattint, és a zár automatikusan újra beáll. Bárcsak lenne mód letiltani.Nem tetszik ez a frissítés
Legjobb berendezős
Nagyon jó😍,csak az a rossz benne hogy demo 😞😞
Szó szerint ez az egyik legrosszabb alkalmazás, amit használni próbáltam. Az alapbeállítás fantasztikus, és a POTENCIÁL a szórakoztató és produktív használathoz valóban nagy. De a felhasználónév, jelszó és e-mail kifejezések könnyen felcserélhetők, így nehéz megtartani nyomon követni...aztán amint VÉGRE eljutottam egy hasznos helyre, megpróbált 5,00 dollárt kérni tőlem, mielőtt tovább tudtam volna menni... és nagyon kevés utasítást adtak, hacsak nem szerencsés vagy és nem találsz infót. TÉNYLEG azt akartam, hogy ez sikerüljön de 20 perc után annyira csalódott voltam, hogy feladtam.
Még csak mozdulni sem tudok, hogy áthelyezzem a szobát, amit csináltam.
Nagyon jó 😄
Hiányzik belőle a visszavonási lehetőség, nincs lehetőség pontok vagy falak törlésére, csak szobák, és ha egy pont egy másikhoz záródik, akkor nem lehet szétválasztani, hacsak nem mozgatják a helyiséget vagy a falat. Az általam fizetett árért bárcsak jobb lenne. Kíváncsi a frissítésekre.
Planner 5D: Design Your Home जीवनशैली wdpc
Nagyon imadom 👉👈♥♥♥♥♥♥♥♥
Nagyon dizájnos
Jo program, kar hogy a nagyja cucc fizetos
Ez egy szép alkalmazás, szép grafika, könnyen használható, és van egy további funkció, amit különösen szeretek, hogy megváltoztathatja a bútorok színét és stílusát, ami egy csodálatos eszköz, és más tervezőalkalmazásokban nem gyakran látható. A fő probléma azonban az, hogy nyilvánvalóan túl kevés választási lehetőség áll rendelkezésre az ingyenes felhasználók számára. Úgy értem, nincs egyetlen állózuhany sem az ingyenes felhasználók számára. Különben tökéletes.
Planner 5D - Raumplaner in 3D Lifestyle fcb
Szuper!Csak kár hogy nem full ingyenes.
Még az ingyenes boltívek méretét sem tudom szerkeszteni, 3 percig próbálkoztam, de még az alapvető dolgokat sem tudtam megcsinálni. Azonnal törölte ezt az alkalmazást
Imádom ezt az alkalmazást, de mostanában, amikor belépek az alkalmazásba, nem jelennek meg képek a projektjeimről, és nincs mindegyik felcímkézve, így nem látom, hogy milyen projektekről van szó. Ezenkívül nevetségesen lassan tölt be, és néhány projektem törölve lett.
A webalkalmazásból mentett projektek nem jelennek meg megfelelően...
Planner 5D: Design Your Home Livsstil owp
Micsoda trágya! Ha bármilyen elemet szeretne a szobája tervezéséhez, meg kell vásárolnia, és ez drága! A Google Play szerkesztőinek őszintébbeknek kell lenniük. Nem költök 30 dollárt csak egy egyszerű szobára. Ne csináld! Ez közel sincs az ingyenes típusú alkalmazáshoz.
nagyszerű gondolat ez az alkalmazás mögött, de egyszerűen nem működik számomra, ez túl bonyolult, és nincs elég lehetőséged olyan dolgokra, mint például egy pajtatető alakú második emeletre. 3 csillag az erőfeszítésért.
Nagyon szeretem ezt a játékot sohasem unom meg
Jó játék, ajánlom. Jó játék.
Remek alkalmazás, de sajnos túl sok helyet foglal a telefonon. Lehetséges-e SD-kártya, ami miatt az emberek eltávolítják, csak azért, hogy több hely legyen az eszközeiken.
Ádám adom amit mondasz😅most költözök és eszméletlenül jol jön😃
Szórakoztató élmény. Nagyon korlátozott dolog van, amit ingyen megtehetsz. Ha problémája van az alkalmazással, a válaszcsapat nagyon gyorsan válaszol. Bárcsak több ingyenes termék lenne, amelyek jól néztek ki, de összességében ez egy tiszta és egyszerű alkalmazás
Van itt némi konfliktusom, már fizettem egy évet, jó, hogy az ajtón, az ablakon és a lépcsőn kívül ennyi funkció ennyire korlátozott az alkalmazáson belül, és nincs előtető funkciónk sem. 😔 Remélem hamarosan fel tudod tenni.
Nem látom a falakat, amiket megpróbálok ledönteni, a kezelőszervek rendkívül zavaróak, és miért kéri a helyemet?Ez igazán kíváncsivá tett.
Nagyon jó app , remekül lehet ábrázolni egy szobát / lakást
Beasts of Balance Друштвене игре pxp
Nagyon jóóó!!! Csak majdnem az egész le van zárva :-(
Az ingyenes verzió használhatatlan
Planner 5D: Design Your Home Livsstil bbz
Nem jó😶😶😶😶
Ez az alkalmazás nagyon jó alkalmazás...de a fő probléma itt az, hogy szinte az összes tétel katalógusban van, és fizetni kell a használatukért, vagy korlátozott hirdetéseket kell nézni🙄🙄...Hogyan építhetek házat vagy épületet bútorok és tárgyak nélkül😖 😖Nevetséges...Kérlek, mielőbb csinálj valamit..Sokan panaszkodtak erre korábban...Gyere csinálj valamit😒😒