Post by browenetthritig on Mar 7, 2022 1:17:47 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sztuczki matematyczne ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sztuczki matematyczne IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Sztuczki matematyczne 2022 version ▞▞▞
brzmi ciekawie, jeśli warto. zwiększę moją ocenę. W przeciwnym razie zmniejszę go dalej.
Taka sobie gra ale gra ok
Zalogowałem się, ale nadal nie mogę grać w trybie wieloosobowym Za każdym razem, gdy otwieram tryb wieloosobowy, widoczny jest symbol Google i nic więcej
Wzrost użytkowników tej apki = spadek użytkowników użytkowników kalkulatorów Trzy * za brak możliwości możliwości reklam
SUPER:-) Dziękuję
Math Tricks ትምህርት ocs
Swing Loops Casual fjzd
Najlepsze doświadczenie to bardzo przydatna aplikacja do robienia dobrych rzeczy z matematyki, a także gra, w której można cieszyć się matematyką jak gra.
Pozycje przez jakies gry matematyczne
Naprawdę to jest niesamowite
Wow, to jest cudowne
Ostrzegamy, że może to powodować wyświetlanie podejrzanych reklam, które wyczerpują baterię. Odinstalowany zgodnie z poradą z mediów.
Jest to dobre i w miarę łatwo wymieniać się, że na przykład może dojść do tego, że niedługo mam maturę
Ta aplikacja jest świetna !! Używam tej aplikacji i uczy mnie wielu sztuczek, aby rozwiązać czasochłonne problemy, takie jak sauearing, dzielenie itp.
Ta aplikacja ma kilka sztuczek matematycznych, ale bardzo źle wyjaśnia, dlaczego i jak one działają. Na przykład każe odjąć liczbę, którą podniesiesz do kwadratu od 50. Dlaczego 50? Czy to zawsze ten sam numer? Co jeśli liczba, którą dokonuję do kwadratu, jest większa niż 50? Chcę się uczyć, a nie tylko zapamiętać kilka skrótów.
Podoba mi się ta aplikacja. Ma bardzo prostą formułę matematyki.
Dziękuję Ci! Ta aplikacja to najlepsza aplikacja! Dziękuję bardzo ta aplikacja wiele dla mnie znaczy!
Ale jest powolny 😓😓😓
Uwielbiam grać w tę aplikację, gorąco polecam, aby wzmocnić matematykę to sposób na zajęcie
Przydaje się do budowania poziomu IQ
Bardzo fajna apka na rozruszanie głowy ; jogging mózgu
To miłe, ale może wyjaśnić trochę bardziej szczegółowo
bardzo dziwny tryb obliczeń.
Powtarzające się wartości pojawiają się raz za razem
Myślałem, że aplikacja ma łatwo pokazać sztuczki, jak łatwo obliczyć, ale naprawdę tego nie rozumiem ..... Jak mam obsługiwać aplikację?
Program nie ma możliwości wykorzystania reklam. Ja bym z szacunkiem zapłacił za program kasą a nie oglądaniem rozpraszających reklam.
Nie mam słów, aby opisać, jak przydatna, pomocna, niesamowita itp. Ta aplikacja jest ... Z pewnością poprawi i poprawi twój umysłowy postęp w obliczeniach matematycznych.
To jest bardzo najlepszy aap .. Rozwiąż przykład .... Bądź odpowiedzią ..., Konkurs przyjaciół ..., Ładna aplikacja ... 🤩😎❤️❤️💛💙💜💜🖤🖤💞💞💞💞💞💓🤎🤍💗💖 🤎💕💞💓💗💖💘💝💟.
Za dużo głupich dodatków! To strata czasu, nawet nie zwracam na nie uwagi! Sprawiają, że płacisz za zbyt dużo rzeczy. Sposób, w jaki wyjaśniają tutaj rzeczy, jest dla mnie trochę mylący. Nie rozumiem matematyki przez cały okres! Zamiast robić proste sztuczki matematyczne i coś, co naprawdę pamiętam i potrafię zrobić, aplikacja sprawia, że rzeczy są zbyt długie i skomplikowane. Nie zawracają sobie głowy wyjaśnianiem KAŻDEGO KROKU problemów. Pomijają wiele kroków i oczekują, że sami to rozwiążemy! W ogóle nie uczę się matematyki w ten sposób! I tak nie rozumiem dobrze liczb. Ta aplikacja nie
Buuuu...
Bardzo korzystaj z pełnej aplikacji do podstawowych obliczeń i obliczeń komplementarnych
Niesamowita aplikacja, której nigdy wcześniej nie znaleziono 😀
Sprawdź
Jeśli chodzi ci o jest to do dani. Jeśli umiesz tak szybko liczyć dla ciebie jest to idealna gra. Mnie nie zachwyciło
Główny
Tak nudne, ale interesujące
NIE pokazuje ani nie wyjaśnia bardzo dobrze
buuuuuu
Ta aplikacja jest niesamowita do nauczenia się i przyspieszenia szybkości obliczeń, dzięki zespołowi sztuczek matematycznych
Potrzebujesz więcej sztuczek. I zmniejsz praktykę
Nie wyjaśnia, jak działają sztuczki matematyczne
Math Tricks Onderwijs smj
lubię to
Jest to dość trudne i dobra aplikacja do ćwiczenia umiejętności matematycznych, ale mówi sztuczki matematyczne i jak dotąd korzysta z tej aplikacji. Nie ma czegoś takiego jak pokazywane sztuczki matematyczne. Po prostu proste ćwiczenie matematyczne, które powinieneś szybko rozwiązać. Nie widzę nic specjalnego w tej aplikacji. Oceniam 3 gwiazdki za wysiłek. Tryb wieloosobowy mi nie odpowiada, naprawdę chcę po prostu grać ze znajomymi, zamiast tego ten system szuka dla mnie przypadkowej osoby. Szczerze mówiąc zainstalowałem tę aplikację tylko do zabawy z przyjaciółmi.
Nudne żadnych sztuczek ani wskazówek
Bardzo pomocne jest ulepszenie naszych obliczeń
Sztuczki? Może i fajna gra ale na pewno nie sztuczki. Mylna nazwa. Gra dla zapaleńców matematycznych, a nie tych, które chcą się sprawdzić, jakie masz trików. Jak np mnożenie na palcach itp.
Za dużo reklam i nie ma możliwości wylogowania.
zdesperowany, aby zdobyć pieniądze!
Wcześniejsza aplikacja jest bardziej korzystna niż obecna ..po edycji systemu głosowego ta aplikacja ...😣😣😣😣
Jako ktoś, kto zmagał się z matematyką przez większość mojego życia, ta aplikacja jest doskonała. Zapewnia łatwe sposoby rozwiązywania problemów i pozwala mi się doskonalić w biegu. Zauważyłem już wyraźny wzrost moich zdolności matematycznych w umyśle.
aplikacja i jej wyposażenie są dobre, ale reklamy są częstsze i jest to niepokojące