Post by browenetthritig on Mar 7, 2022 1:10:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinį auksą ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Negaliu atidaryti skrynios, naudoti kūrimo staliuką, užburiamąjį stalą, ant savo dizaino dangoraižio / automobilio 😭. mano lūkesčiai galiu atsinešti krūtinės ir naudoti bet ką funkcija visur. yra klaida?
įkeliama labai ilgai, tik ištrinkite ir atsisiųskite dar kartą, gali įeiti. Kai gaunate „Wi-Fi“, visada pasakykite „prašome patikrinti tinklą“.
Esu labai nusivylęs, kad naujausio atnaujinimo žaidimas nuolat stringa, o tinklas vis atsilieka, kai abiejų šalių tinklas yra 10 Mbps.
Net negaliu prisijungti, nežinau, kokia problema, taip, turiu pakankamai vietos ir gerą interneto ryšį. Dar! Negaliu prisijungti, praėjo daug laiko nuo tada, kai jį žaidžiau, ir noriu žaisti dar kartą. Jei įmanoma, išspręskite šią problemą.
Man patinka šis žaidimas. Tačiau nuo 2019-05-27 atnaujinimo žaidimas įstringa, kai atidarote žemėlapį. Bet koks žemėlapis!! Kūrėjai, pataisykite tai, kad galėčiau nužudyti demonus!
Ei, mini, kaip kepti mėsą, gyvūną, aš bandau į naują krosnį neveikia, todėl galite gaminti virimo įrankius, atnaujinkite
Mmmm, aš myliu šį žaidimą, bet jį labai lėtai atsisiunčiau,,, pirmą kartą pamačiau jį Bet tai nėra mini Minecraft, kurį žinau, bet manau, kad tai buvo geras žaidimas, todėl vertinu jį 3, nes jis labai lėtai atsisiunčiamas. Oho kada
ŠIS žaidimas yra geriausias, bet 1 klaida aš kuriu pvp pasaulį ir jie sugedo
Hm, aš susiduriu su problema, kai ji vis sako: "Baigėsi laikas . Patikrinkite interneto ryšį". Bet aš tiesiog perku duomenis. Prieš tai gerai .pradėkite šiandien, negerai....
Jūs blogai taisote žaidimą, bandote pridėti vis daugiau ir daugiau dalykų, kad nežinotume, kad žaidime yra apelsinų sulčių, išsiliejusių žaidime, arba yra trikdžių klaida, nustokite gerti apelsinų sultis, jūs darote šį žaidimą blogą, nepataisote trikdžių, aš žinau norite, kad šis žaidimas būtų pats blogiausias žaidimas pasaulyje pataisykite klaidas, neatrodykite šauniai atnaujinkite taip pat 100000% procentų nepataisysite neskaitote, nes nemokate skaityti angliškai reikia išversti kartais vertimas blogas Nemanau, kad jūs tai skaitysite
Na, tai geras žaidimas, bet kartais jis trikdo ir vėluoja, todėl aš ne taip gerai ir kietas. bet galiu pasakyti tai, bet kai kuriu pasaulį, kurį sukuriu, o kai atėjau, visi mano daiktai dingo, o mano paskyros prisijungimas idk kodėl, bet tai pataisau, man vis tiek patinka.
Visada baigiasi laikas, net mano ryšys normalus.
OHO
Atsiprašau, bet man tai patinka, bet priežastis, kodėl aš jam skyriau 3 žvaigždutes, o ne 5 žvaigždutes, yra ta, kad KAI PLAY IT, JIS VISADA atsilieka nuo MEH IR KAI PATIKRINU, AR INTERNETAS PRIJUNGTAS IR KAI PRISIJUNGU PRIE ROGLOX TAI PASIDARO TĄ TĄ PAŠĮ, JEI JŪSŲ VIENAS IŠ KŪRĖJŲ, PRAŠOME JĄ PAtaisyti!
Lag lag lag ir taip pat yra gerai, manau
Ar galite tai pataisyti? Kai spustelėjau žaidimo pradžią ir tiesiog išėjo savaime, todėl bandau dar kartą, bet vis tiek neveikia, ar galite pataisyti šį žaidimą?
Taip erzina! Kai kurie žaidėjai „rolrplay“ žaidimuose, kuriems jau patinka, įsitraukė į žaidimą arba mėgsta vietą, kurią pastato savininkas ir gali tik įeiti, o žmonės, kurie įkliuvo, gauna daiktus ir žudo žmones! Tiesą sakant, tai labai erzina. 1 žvaigždutė!!
Mini World: CREATA Dobrodružné rulq
Paspaudžiau programą, bet ekranas vis juodas.
Praėjusiais metais žaidžiau šį žaidimą su draugais ir mums buvo labai smagu žaisti kelių žaidėjų režimą. Išėjęs iš šio žaidimo maždaug 8 mėnesius grįžtu ir nusprendžiau vėl žaisti kartu su draugais. Tačiau supratome, kad anksčiau turėjome pasidalinti žemėlapiu. galime įeiti į kelių žaidėjų režimą. Taigi mes bendriname, bet žemėlapiai visai nebendrinami ir vienu metu buvo pranešta, kad turiu prastus ryšius, bet taip nėra. Manau, kad šis atnaujinimas, skirtas žaisti kelių žaidėjų režimą, sukėlė visišką nusivylimą mums.Pataisyk.
kakoti
Kai aš paleidžiu žaidimą po tam tikro danties, jis užstringa ir išstumia mane iš žaidimo, turiu jį iš naujo įkelti, žaisdamas maždaug 1 minutę. Anksčiau taip nebuvo, žaidžiau tik šiame įrenginyje mini pasaulį. Viduryje jį pašalinau ir vėl įdiegiau, dabar susiduriu su problema, išspręskite ją. Kiti dalykai yra geri (taip pat pataisykite draugų pasaulio susijungimą)
Žiauriai fainas žaidimas
Iš pradžių keletą mėnesių „miniworld“ buvo gana gražus, nes buvo daug nemokamų pakeitimų, skirtingai nei naudojant „Minecraft“, tektų atsisiųsti kelias programas, kad ji NEVEIKTU. bet pastarąsias kelias dienas aš net negaliu žaisti mini pasaulio 2 MINUTES, tai visada mane tiesiog išmuša iš žaidimo. Bandžiau jį vėl ir vėl įdiegti iš naujo, bet jis tiesiog neveikia ir KODĖL TAIP SUNKU PRISIJUNGTI PRIE DRAUGO. AŠ NĖRA VIENINTELIS TAI PATIRIANTIS Žmogus. Yra keletas kitų atsiliepimų, kuriems būdinga ta pati dilema. Pataisykite, PRAŠOME
Man patinka mini pasaulis, bet kažkas keista, kodėl visi sakė, kad Korėja ar Japonija, aš jaučiuosi sutrikęs
Mini World: CREATA Приключенски mvt
Žaidimų kūrėjams jūsų žaidimas yra labai įdomus ir man jis labai patinka, nes mane nuvilia problema, kai žaidžiau kelių žaidėjų režimu, jūsų serverio ryšys yra labai blogas ir visada atsilieka, aš jaučiuosi labai nusivylęs dėl to paties dalyko ir anksčiau, jūs turite taisyti tai ateityje
Thr žaidimas yra geras, mano problema yra įkėlimo ekranas
Tiesiog minecraft klonas.. gana neoriginalu.
Tai labai nesveikas žaidimas. Kodėl galima mušti žmones be priežasties? Tai kibernetinių nusikaltimų žaidimas. Tai gali psichiškai pakenkti žmonėms. Naujos kartos žaidžia tokį žaidimą tik mokosi tyčiotis, vogti, blokuoti... Visa tai yra neigiami būdai.
Tikrai šaunu, bet ar galėtumėte vėl pridėti įprastą kiaulę, aš jos pasiilgau
Labai geras 🖒🖒 labai geras 100% 🤗🤗🤗🤗
Man tai labai patinka, bet sakoma, kad tai smėlio dėžės žaidimas, bet jūs turite atrakinti kai kuriuos dalykus ir atrodo, kad tai tikrai geras „Minecraft“ apiplėšimas. Nebandau pasakyti, kad tai nėra visiškai originalus, bet jūs tiesiog sukūrėte „Minecraft“ su priedais ir tekstūrų paketais.
Darbinis tvirtinimas
Negaliu kiekvieną kartą atidaryti mini pasaulio ir vis atsilieku nuo mini pasaulio
Kodėl dabar negaliu prisijungti be interneto ir kodėl mano žemėlapiai ištrinami be priežasčių
Daug daiktu tik ner enderperlu.❌❌❌
Man labai patinka žaisti šį žaidimą, bet mano pirmoji problema yra ta, kad sunku kurti kitus dalykus, nes jums reikia tam tikros dalies, kad galėtumėte jį sukurti. Viskas, ko aš noriu, yra pamatyti visą pagamintą daiktą, net jei to neturite. Ir kiti dalykai yra tai, kad po atnaujinimo kyla problemų, dėl kurių kyla problemų po vaizdo įrašų peržiūros, o dabar nešvarumų atsargos, kurias reikia peršokti, kad ją pašalintumėte, nėra prasmės. Tikiuosi greit pasitaisys.
Programa yra per didelė ir turėjau ištrinti kai kurias savo programas, kad galėčiau žaisti šį žaidimą. Visai nesąžininga, jei tiesiog sumažinsite programai daugiau vietos, skiriu 5 žvaigždutes, bet priežastis, kodėl ją skyriau, yra 2 žvaigždutės yra todėl, kad žaidimas yra įdomus, man labai patinka, jei atnaujinate, kad galėtumėte atsisiųsti žaidimą ir juo dalytis, man viskas gerai, ir aš žinau, kad žaidimas yra nuplėštas iš Minecraft, bet jis yra labai geras nuplėšti tai miela ir jūs galite kurti žaidimus, taigi, tai visa mano apžvalga
Jūsų vadovas nedaugeliui. Net ir jūsų gerbėjams nurodymai nėra išsamūs. Jūsų „YouTube“ kanalas tik apie kūrybinį pasaulį. Ką aš turiu galvoje apie gaires, tai: 1) kaip atsiranda minia / monstras (reikia, kiek blokų ar reikalavimų, kad galėtume sukurti konkrečią minią) 2) pasaulinė informacija pateikiama nedaugeliui. 3) kaimo gyventojai neefektyvūs (net negali jų veisti) Žinau, kad tu nenorėjai visiškai kopijuoti, bet smėlio pasaulio žaidimų esmė yra laisvės. Taigi, kas po to, kai baigsi žaidimą? Kas toliau?
Gerai, jie turėtų pridėti daugiau prijaukinamų gyvūnų ir pasakyti, ką naudoti
Negaliu žaisti mini pasaulio be jokios priežasties? Mano „WiFi“ vis dar veikia normaliai, bet buvo nurodyta, kad laikas baigėsi... Patikrinkite internetą. Aš tikrai supainioju, kad bandžiau tai padaryti jau 5 kartus.
Tai smagus žaidimas, prisijunkite ir atsisiųskite savo žaidimą. Galite prisijungti prie žaidimų draugų ir draugų, kartu pabendrauti ir grupiniame pokalbyje su draugais, galite pasirinkti ušugą ir zuikio mergaitę ir sukurti žaidimą bei pseudoportretą. Atsisiųskite šį dabar pavadintą mini pasaulį: CREATA
Angry Birds Friends Árkádjátékok yneo
Mini World: CREATA Adventure rixo