Post by browenetthritig on Mar 7, 2022 0:58:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодова примогема ▞▞▞
▞▞▞ Tempest: Pirate Action RPG Premium 2022 version ▞▞▞
Механика укрцавања у овој игри је смеће, камеру је ужасно контролисати и ФОВ је тако мали, све што можете да видите су да су се ваши момци вратили и нема начина да се то промени. Имао сам предност на броду за укрцавање и једноставно зато што нисам могао да контролишем свој камера или мој капетан не бих могао да се борим и да будем убијен СВАКИ ВРЕМЕ. ПОПРАВИ ОВО ЈЕ ПРЕМИУМ ИГРА НЕ ТРЕБА БИТИ ТАКО ЛОША ЗА ИГРАТИ
После туторијала, остале мисије је немогуће завршити осим ако не одете овде и посетите ову локацију као мисију
Можда је био преоштар према мојој оцени раније, боље сада разумем да вас игра не мора нужно држати за руку сатима пре него што се игра отвори. Узмите си времена са овом игром, будите стрпљиви и наћи ћете угодну игру, контроле нису невероватне, али не ометају игру, графика је вероватно најбоља игра у ммо стилу коју овде може да понуди, сарадња само покажи ми мом пријатељу на мапи Не могу да видим пријатеља у својој игрици? Је ли ово сломљено? Штета јер сам више желео да игра Цооп него самац. Ажурираће се
#УПДАТЕ Али купио сам га одавде, чак сам платио и длц
Мало забуне, али веома забавно. Туторијал је нека врста шале. Многе ствари сам морао сам да схватим јер није баш јасно. Али његова игра је веома заразна. Боље од Сида Меирса до сада. Нисам сигуран да вреди 15 долара, али захваљујући плаи пассу могу да играм игру коју никада не бих пробао. И сада сам закачен.
Добра игра, али могуће је гађати топовске кугле кроз камење, па чак и бродове, такође би било лепо када би један напад могао да оштети више мета ако су обоје у линији ватре
Велика забава. Много дубине за мобилну игру.
Допе
Графика је невероватно сјајна, али стрелице НЕ контролишу брод и туторијал/школа једрења виси после првих 10 секунди.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Seikkailu bkym
волим то
Волим игру, али је још увек потребно много побољшања, посебно у укрцавању на бродове или на копну. Само бих волео да можеш да освојиш утврде и земље и створиш флоту.
Прилично је солидан. могло би бити више опција у овој игрици, чини ми се да се мало понавља што се тиче напредовања. Нисам сигуран како радим, нема занимљиве приче или аспекта мисије, само идите овде или спасите екипу или се борите са неким. могао би имати више прилагођавања брода и опција и више опција за посаду / прилагођавање би било добродошло. не вреди 15 долара, али бар 6-10 долара ако икада буде распродаје.
Johnny Trigger Azione seb
Tempest: Pirate Action RPG Premium სათავგადასავლო lez
Tempest: Pirate Action RPG Premium Petualangan mudv
Апсолутно обожавам ово! Авесоме плаи.грапхицс!
То је лака игра и игра је заиста једноставна и лака
Игра је заглављена након туторијала
Свиђа ми се игра ме подсећа на пирате Сид Меиер-а. Једини разлог зашто нема 5 звездица је кориснички интерфејс и контроле су мало незграпне. Такође предложите да додате неке опције возног парка.
Заиста је добра игра, стварно ми се свиђа ова игра. Али након што се игра више није отварала, изгубио сам сав свој напредак јер сам поново инсталирао ову игру. Заиста сам разочаран. Решите овај проблем
Бродови лете у ваздуху, а мој брод се стално руши у нешто усред океана изнова и изнова док не потоне тако да не могу да играм игру
Велики
играо бесплатну верзију и добро је функционисао па сам одлучио да потрошим 12 долара да купим премиум верзију још 2019. играо сам је неко време потрошио нешто новца, а затим изгубио интересовање, али сада не могу да вратим свој налог и то ме је натерало да поново покренем игру од почетка
Гг но ре
Надам се да могу добити још легендарнији брод.као летећи Холанђанин или итд
Прилично кул концепт, али не за мене.
Уреди: пуно хвала што сте решили проблем, али када покушам да вратим своје старе податке, пише да су подаци о игрици Гоогле плаи учитани, али ништа се не дешава, да ли знате како да ово поправим. Имам снимке екрана достигнућа која сам имао и купио сам 2 ствари и купићу другу да то поправим, али само ако знам да су моји подаци безбедни, пуно хвала, стварно сам тужан због овога јер је то била најбоља игра коју сам икада играо. Имао сам најбоље бродове и посаду и максимално сам играо сатима. молим за мој безбедни досије ако то можеш да урадиш Алек.
Јао... графика је невероватна!Игра се осећа као да ћу бити бачен у ватрене окршаје и забаву, али бива убачен у отворени свет на броду и НЕМАМ појма шта да радим. Мораш ми дати Цлаптрап у отвореном свету.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Eventyr eyk
Туториал мисије не раде. Не могу да прођем другу мисију.
Веома заразна, али и уживање у игри!!
Добро урађено.
Забавно узбудљиво, изузетна авантура
За сада добро изгледа разрађено што је оно што желим.... Научићу и лик
Полагао сам велике наде у то, али након што сам је играо неко време, то је само осредња игра. Борба је прилично ужасна и нема много разноликости у игри. Тражио бих другу пиратску игру уместо да плаћам премиум цену за осредњи и неуглађени производ.
добра графика и механика