Post by browenetthritig on Mar 7, 2022 0:45:19 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shooting World - Gun Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shooting World - Gun Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх токенс ▞▞▞
▞▞▞ Shooting World - Gun Fire 2022 version ▞▞▞
Не можете се забављати са свим тим јебеним рекламама које сте већ платили за њега, али они су га још више навалили на вас, не вреди
играјте ово ван мреже да бисте уклонили бескрајне рекламе након сваке рунде, али морате да гледате огласе да бисте добили бонусе и појачања или једноставно користите савршено добру опрему коју добијете да завршите игру која изазива велику зависност.. дало би 5 звездица, али превишеоооо много реклама..
То је игра пуцања за једног играча коју сам тражио годинама! Феноменална графика, лака за контролу, до сада је уопште не могу замерити. Али најбоље од свега, има јако мало досадних реклама, што ми мора бити највећи бонус!!!!.... ОДЛИЧНО!!!
Ово је добра игра за војнике
Дама је само глупа не би требало ни да буде у игри, разнео сам јој главу и она се ипак вратила. Суцкс
играо сам ово. али након вашег недавног ажурирања једноставно неће радити (остаје на почетном екрану где би требало да изаберете нивое) и не могу да га играм
Ма...
Одличан почетак тестирања себе за могуће интересе у гађању мете..осим непотребне храбрости да наше жене представљамо као поштену игру у стварном животу....Нико осим ако бесмислено не дозвољава никоме у свом пољу поглед на ватру.... осим ако у рату....велика забава осим што учи неодговорној контроли ума..и једини од нас способни да репродукујемо Да ли су жене....можда и није тако сјајна игра..мислите?!! Деинсталирање Не Захваљујући одбацивању наших мајки у оопсиес менталне болести
Јебено обожавам ову игру... подсећа ме на моје дане са метом пушкама😎 Једино побољшање би било дефинисање специфичних циљних циљева по сценарију. 🤔🤗Не могу да схватим зашто добијам само једну (1) звездицу за неке сценарије када је 98% хитаца у главу, петнаест (15) поена за пет (5) рунди на све мете, али и даље добијам само једну ( 1) звезда.🤔 😎И даље волим игру 😆
веома добра и забавна апликација!
игра је добра и занимљива једина ствар која ме је натерала да деинсталирам нивое који се понављају
Одлицна игра
Сјајна игра и лака за коришћење и навикавање, дођите и играјте се са нама.
Одлична игра док се не би учитала на нивоу 101. До тог тренутка је била веома забавна. Биће деинсталирана ако не буде поправка. Каква срамота
Добра
Shooting World - Gun Fire Olahraga xxzq
Лепа игра... Превише реклама, постаје смешно са количином реклама које вас спречавају да одете на следећу станицу за снимање.
један круг снимања 30 секунди реклама. поновите овај циклус после сваке игре коју играте. више времена за оглашавање него за игру
Била би одлична игра, али као и пре сваког нивоа, рекламе после сваког нивоа и рекламе пре сваког окретања бонус точка... Каква штета!!! Чиста похлепа..
На једном одређеном нивоу приметио сам, пуцао и добио сам бодове за ударање неупадљивог паука. Од тада сам очајнички тражио још скривених циљева безуспешно. Прилично је узнемирујуће што сам једном приликом успео да дезинтегришем тарантулу која је пузала по екрану, али постоје насумичне боце у позадини одређених екрана које не виде пројектиле. Зашто су уопште тамо усред стрељане ако не можете да их упуцате? Шта је са тим?
Kitchen Craze: Cơn sốt của trò chơi nấu ăn Thông thường cjox
Огласи постају популарни за многе. Више није забавно због свих реклама!! Деинсталирам!
можете ли бити инвентивнији и престати да правите сваку трећу игру глиненим дисковима. Зар не мислите да је то превише и глупо да убија целу игру и чини је досадном. Зашто не урадите анкету и видите шта други играчи мисле.
Мислио сам да би ово било забавно, али у игри немам појма шта значи 5 у горњем левом углу, нигде нема објашњења о томе на шта можете да користите све новчиће које зарадите, мала мини игра на аутоматима где зарађујете новчиће или делове слагалице за ново оружје нема смисла. Све што радим је да гађам мете и нема информација о навигацији или о томе како се користи и на шта можете користити новчиће. Јадно, стварно. Без информација, без информација за навигацију., ГЛУПО И ГУБЉЕЊЕ ВРЕМЕНА! 0 ЗВЕЗДА ДА САМ МОГАО!
Зато никада не поправљате оно што није покварено. Након новог ажурирања, игра је почела толико да заостаје да се не може играти. Радио је при 60 фпс пре ажурирања. Сада заостаје више од Пубг-а. Каква шала.
Shooting World - Gun Fire ስፖርት xsv
Заиста уживам у томе, дошао сам до нивоа 152, сада сам потпуно навучен на ову игру, има све, њихово је за свакога по нешто, оружје је изузетно прецизно, детаљи у пејзажу, невероватно, једини проблем је, не знам када да престанете, ако ажурирате ово, само додајте нешто, то је све заиста, одлична игра 👍
Хеј, стварно уживам у игри и стварно изазива зависност. Добио бих више, али те рекламе за пуно слотова се стално појављују и морам да гледам лажне реакције људи на освајање "хиљада" фунти
Недавно ажурирање каже Интересантни елементи? ЈЕ ВИШЕ ОГЛАСА. једино што је ажурирано јесу огласи, САДА постоје 2 рекламе узастопно пуштене после СВАКОГ нивоа, .одвратно,, деинсталирање п.о.с. Није лоша игра, али после 10. нивоа има реклама после СВАКЕ рунде, мислим на сваку поједину рунду!!!!, сви знамо да је бесплатна игра = огласи, али ово је смешно. Оглас стабла позајмљивања је збркан, НЕ МОЖЕТЕ га уклонити, морате сачекати најмање 30 секунди, а затим притиснути дугме за повратак на телефону.
Врх
одлична игра, забавна, изазовна, добра графика, лоша страна је реклама након сваког нивоа и за сваку награду за кутију за прикупљање звезда за куповину оружја. али игра је заиста добра, могу да погледам поред реклама..
Само добро, али поновљени нивои су такође завршили ову игру за једну недељу, само 453 нивоа би требало да побољшају ову игру
Ектра
толико је непожељан са додацима, био је погрешан у почетку. док га не оцените, онда сваки удах који удахнете спама са додацима
Имао сам лепо искуство са овом игром, али нешто се десило и једноставно не могу да играм. отворим игру и када одаберем лвл не отвара се. ОнеПлус6 корисник!
Ова игра је добра, али ако не успете, ниво 3 или 4 времена ће се закључати на 30 минута
Управо сам почео да играм твоју игру и страшно је нечувено. Волим је, наставите са добрим радом, момци, Бог вас благословио, будите сигурни, погледајте је људи Мислим да вам се ова стварно свиђа ⭐⭐⭐⭐⭐🦅🇺🇸🦅
То је забавна апликација, са једним очигледним проблемом. Ослободите се женског лика, или бар нека стоји ИЗА ватрене линије. Нико не сме да буде испред цеви пушке на стрелишту. б
Много реклама, али већина се може прескочити коришћењем једноставног тастера са стрелицом уназад на вашем Самсунг уређају. покушајте да притиснете дугме за повратак (једном) уместо да чекате. Ако реклама не нестане, кликните на к када можете. Осим овога, игра је забавна.
Колико год да ми се свиђа представа, рекламе су нечувене. Један, иахтзее, замрзава игру изнова и изнова. Мора се затворити и поново покренути. Нећу још дуго. Мора се поправити!
Shooting World - Gun Fire খেলাধূলা jsev
то је веома добра игра која виче, али за куповину оружја морате да платите 300,150 драгуља или гледате 125,90,75 реклама😠😦😤😒🙅
Одлична игра, али ниво 101 се не учитава. Молим те поправи! Уреди: и даље не ради након ажурирања.
Хладан
Одлична игра, али би била много боља ако би играли против правих противника. Постаје досадно, достигао савршен резултат од 20 нивоа, али није забавно играти ово сам.